Певицата Пинк се опълчи на гневните коментатори в социалните мрежи, като публикува снимки как боядисва косата на 8-годишната си дъщеря Уилоу в синьо. Трикратната носителка на „Грами“ се разбунтува срещу острите критики по адрес на Джесика Симпсън, която стана обект на обиди, след като позволи на дъщеря си да „оцвети“ краищата на косата си в розово, за да прилича повече на героинята на Дав Камерън в „Наследниците“.

„Изобщо не ми харесва. Новият цвят я кара да изглежда по-стара за възрастта й“ и „Не е ли прекалено млада, за да се боядисва“ гласят част от коментарите по адрес на 7-годишната наследничка на Симпсън.

Чух, че хората са били потресени от Джесика Симпсън за това, че е позволила на дъщеря си да се боядиса. Затова решихме да покажем какво сътворихме ние вчера



написа изпълнителката на So What в Инстаграм под кадрите с новата прическа на Уилоу. Пинк забрани коментарите под публикацията си с хаштага: „О виж, мамо, няма коментари“.

Това не е първият път, в който Пинк негодува от „родителските съвети“, с които последователите критикуват популярните личности относно начина, по който отглеждат децата си. През месец април певицата даде заявка, че повече никога няма да публикува снимки на наследниците си. Повод за това даде пеликан, влетял в дома й. На споделен от случая фотос синът й Джеймсън, който е на 2 години, не носи памперс. Това провокирало последователите й да напишат редица гневни коментари заради факта, че Пинк качва наследника си гол. Част от тях дори заплашили, че ще подадат оплакване срещу нея.