Бременната американска певица Пинк се подигра с поп иконите Бритни Спиърс и Кристина Агилера на официалната си страница в социалната мрежа Twitter, където звездата се пошегува, че тя е най-малкото зло от трите.

Изпълнителката на "Trouble" започна открита дискусия с почитателите си в Twitter, няколко часа след като Агилера бе освободена от затвора, след като по-рано бе арестувана в Уест Холивуд.

Скандалната знаменитост, освен това посочи, че въпреки всичките си проблеми през годините тя никога не е била "опандизвана", за разлика от известната й колежка.

*Пинк

"Кой би повярвал, че от мен, Бритни и Кристина аз ще изляза най-малкото зло? Вижте ме добре, ръцете ми нямат белезници", написа на официалната си страница Пинк.

Спиърс също никога не е била арестувана от полицията, но за сметка на това дълго време имаше известни спречквания с органите на реда.

*Бритни Спиърс

През 2008 музикалната звезда дори загуби попечителството над децата си, за които вече се грижи нейният бивш съпруг Кевин Федърлайн.

Агилера пък все още се опитва да съживи кариерата си, след като последният й албум се оказа крайно неуспешен, а най-новият й филм "Бурлеска" не се понрави на американските критици.

*Кристина Агилера

Вижте видео:

Pink - "Trouble"