Американски таблоид публикува скандални "разкрития", които могат да сринат британската монархия веднъж завинаги.

Според изданието принц Уилям е влюбен тайно в сестрата на съпругата си Катрин - Пипа. По изключение по-малката Мидълтън била поканена да прекара 26 декември с кралското семейство в резиденцията на Кралицата, за да не се чувства херцогинята на Кеймбридж отделена от близките си на празниците.

"Пипа получи ексклузивната покана да бъде дама на принц Хари, но всичко е само параван за истинските намерения на Уилям да бъде близо до нея. Именно Уилям подхвърли идеята Пипа да се присъедини към кралското семейство в деня след Коледа, той стои зад всичко това. Кейт си няма и идея, че мъжът й има толкова силни чувства към сестра й, иначе би сложила край на брака си с него", пише изданието във основа на разказите на свои източници.

"Уилям наистина си пада много по Пипа. Той не спира да я зяпа когато са заедно, често си фантазира за нея, а веднъж една от прислужниците го е видяла да гледа нейна снимка и го е чула да шепне: "Боже мой, толкова е хубава". Не мога да си представя как ще се почувства Катрин, ако разбере. Ако това увлечение на Уилям продължи, скандалът, който ще избухне, ще бъде прецедент в историята и със сигурност ще срине монархията", сигурни са американските журналисти, пише bliаsak.bg.

Хроникьори на британското кралско семейство обаче смятат, че историята е пълна глупост. "Интересно какви източници могат да имат американците в Бъкингамския дворец, за да им съобщават такива неща? Ние не си позволяваме да пишем такива съшити с бели конци неща, та те ли", смеят се те.