Последните снимки на двете красавици Бионсе и Ким Кардашиян не ги показват с високи токчета и маркови дрехи, а по мокри бански, размер за пищни девойки.

Бионсе бе засечена на романтичен семеен уикенд със съпруга си Джей Зи и дъщеричката им Айви Блу.

Докато малкото съкровище почиваше на хладно при бавачката си, шоколадовата двойка предпочете да се отпусне върху горещия пясък.

Трябва да отбележим, че за разлика от Джей, когото никога не сме виждали да се потапя във вода, Бионсе е същинска русалка и не пропусна да се намокри в солените води край плажа на курорт Сейнт Бартс.

Тялото й след бременността ще изглежда прекрасно след някоя и друга седмица, но все още певицата се опитва да прикрие коремчето и горната част на бедрата.

Ким Кардашиян от своя страна не се е сблъсквала със следродилните предизвикателства, на които е подложена фигурата на една жена и смело разсъблече пищните си форми в красив синьо-бял бански.

Колкото и да си кривим душата, не можем да кажем на хубавото грозно – голям и красив бюст, елегантна и тънка талия, малко по-едри от приетото за нормално ханш и дупе, но пък добре поддържани, заоблени бедра и тънки прасци.

Източник: