"Може да съм с проходилка, но и с нея правя секс. До края на годината правя 4000 бройки, заклевам се! Само да съм жив и здрав и да се оправя, че още движа с проходилката."

Това се закани пред "България Днес" вездесъщият Митьо Пищова, който живее втори живот след няколкомесечна болнична одисея заради оперирано коляно и последвали усложнения.

Любимецът на народа отново е на любовния фронт, след като свали над 40 кг и се смъкна едва до 101. Питона отново влиза в действие и вече е ощастливил 6 манекенки след изписването му от болница, похвали се търновският бохем.

"Френска любов получих от 6 женички хубавички, а две ми се метнаха отгоре и така свършихме работа. Гъна се, мятам се, движа се, всичко правя. Ей, живее ми се!", доволен е от живота Пищова.

Препатилият бизнесмен все още не смее да ходи с бастун заради страх да не падне и да не счупи крак. Затова проходилката все още го съпътства при всяко негово ходене извън леглото.

"Вече записах 3349 бройки, но искам да си хвана сериозно гадже до 20 години, високо, хубаво, сладко зайче. Ще си го гледам като писано яйце в Арбанаси и ще й купя лъскава кола да си пътува навсякъде", споделя бъдещите си планове Митьо.
Един от тях е и конкурсът "Мис Модел на България", който ще бъде между 7 и 11 май в 4-звезден спа хотел в Банско. 21 000 лв. ще излезе надпреварата за красота, от които Пищова е събрал половината от спонсори.