Дженифър Анистън останала в шок, когато отворила пощенската си кутия и вътре видяла писмо от бившата си съперница за сърцето на Брад Пит – Анджелина Джоли.

Според слуховете Анджи решила да сложи край на враждата си с блондинката и затова й изпратила собственоръчно написано посланиe, пише "Блясък".

„Анджелина не иска около нея да има лоша енергия и мрази негативните емоции, които съществуват между нея и Дженифър. Доста време й трябваше да събере кураж и да се свърже с нея, но вече е твърдо решена да изглади нещата с бившата на мъжа си“, обяснила дружка на звездата от филма „Мистър и мисис Смит“.

„В писмото си Анджелина написа, че според нея Джен ще бъде страхотна майка и че точно сега е перфектният момент тя да роди първото си дете. Брад пък беше особено горд от благородната постъпка и смелостта на съпругата си“, допълнила приятелката на Анджелина.

„Когато Дженифър видя от кого е писмото, помисли, че някой й прави номер, но след това осъзна, че самата Анджелина го е написала и че думите в него са съвсем искрени и добронамерени. Сподели ми, че е останала впечатлена от жеста на екссъперницата си. Дали това писмо ще сложи край на враждата им обаче тепърва ще видим“, заявила пък близка на Дженифър Анистън.