По-рано днес излезе информация, че бившият мъж на фолк певицата Джорджия я е пребил, след което тя е подала жалба в 4-то РПУ.

Според надеждни информатори красавицата е забелязана миналия петък в столичното 4-то РПУ. Гърлата е била в потресаващ вид – сини и одрани ръце, подутини по главата и прожулвания по врата, в следствие на опит за душене, пише hotarena.net.

Оказа се обаче, че истината не е съвсем такава. Изпълнителката наистина е била в районното, но по друг повод. Оказва се, че пиян шофьор е блъснал певицата, след което слязъл от автомобила си и я пребил!

Ето и коментара на самата Джорджия за случката:

''Когато пишете нещо го проверете! Кой ви дава право да петните името на бащата на детето ми?! Пак чули-неразбрали и веднага статия и то засягаща мен и семейството ми. Блъсна ме с колата един пиян шофьор и при моята забележка, слезе от автомобила си и ми се нахвърли! Повече информация не Ви е необходима. Жалбата ми е в районното, вземете проверете. Такава "красива" статия сте изтипосали, че не мога да повярвам на какво сте способни.''

Напомняме ви, че Десислава Георгиева, както е истинското име на изпълнителката, има дете от Кирил Киров, по известен като Кирчо Руския, който заряза брюнетката след като тя публично оповести за връзката му с нейната колежка Емануела. Кирчо Руския миналата година беше арестуван и му бяха повдигнати обвинения, че е част от организация за наркотрафик.