Със скандал приключи тазгодишният фестивал "Пирин фолк" за известната пловдивска певица Емилия Стрехина. Полицаите в Сандански спрели лек автомобил с пловдивска регистрация, за да направят проверка за алкохол.

Шофьорката Емилия Стрехина слязла от колата и с пълно гърло започнала да крещи срещу униформените от дежурния патрул, обиждайки ги, предаде struma.com. "Знаете ли, коя съм аз, бе.... "

След опитите на ченгетата да я накарат да даде проба за алкохол с дрегер, тя блъснала устройството и налетяла на бой, което наложило укротяването й с белезници. Така Емилия преспала в ареста.



Емилия Стрехина е родена в Пловдив, но живее в Раковски. Завършва НУФИ Широка лъка с профил Народно пеене. След това близо 2 години пее по различни събори, сватби и тържества. В този период се омъжва и ражда дъщеря си. Прави прекъсване на музикалната си кариера за близо 12 години. В началото на 2013-а обаче огромната ѝ любов към музиката я потиква отново да се насочи към изграждането на професионална кариера в тази област, пише trafficnews.bg.