Моделът и риалити звезда Зорница Линдарева се е появила сериозно наквасена в сградата на хотел "Балкан" в столицата в компанията на мъж на средна възраст.

Тя вдигнала и скандал на рецепцията, щом я помолили да си даде личната карта, за я регистрират. Това твърдят от HotArena, като публикуват писмо на свой читател, който работи в хотела и станал свидетел на цялата излагация.

Ето разказите на човека от хотела:

"Потресен съм от наглото държание на Зорница Линдарева, снощи на работното ми място в хотел „Балкан“, бившия „Шератон“.
Късно вечерта пристигна млада дама, придружавана от господин на средна възраст. Тя беше небезизвестната участничка във „ВИП Брадър“, Зорница Линдарева. Беше пияна, едва се държеше на краката си, ама толкова се беше намотала, че едва й се разбираше какво говори. На рецепцията ги помолиха и тя да се регистрира в хотела. От там избухна голям скандал, защото тя не пожела да се регистрира. Не си носела лична карта, как може да я карат такива неща, била известна в цяла България, не я ли знаят и познават. Едно викане и каране, което ме озадачи как може да има такова поведение известната Зорница Линдарева споменала името си многократно. Нещата се оправиха от госта на хотела и двамата се прибраха в стаята. Докато бях на работа, въпросната дама не беше напуснала хотела“.

Ден по-късно същият човек пратил и второ писмо до медията, отново свързано с Линдарева. Ето и съдържанието му: "Проверих и днес дали Линдарева е в хотела без регистрация и се оказа, че е в хотела и се шири в апартамент. До кога за някой може, за други не. Пазят ги да не ги разобличат. Е така е в България с всичко!“.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук