София Джамджиева, която стана истински хит в интернет с неадекватното си поведение в ефира на „Фен тв“, е взела 600 лева премия, след като се превърна в звезда. Красивата актриса, която нашумя с изявите си в музикалното шоу „Пееш или лъжеш”, а след това и с брилянтните си превъплъщения в „Като две капки вода”, цъфна на екран в новогодишната нощ видимо подпийнала и веднага се превърна в любимка на зрителите.

Забавни видео клипове и колажи с изцепките на 30-годишната Джамджиева заляха интернет, а рейтингът на „Фен тв” скочи до небесата. Дори зрители, които никога не са гледали музикалния канал, търсеха в интернет новогодишното предаване с нейно участие. В профила на „Фен тв” в социалните мрежи зрители, които не са запомнили името й, питаха в колко часа е предаването с „русата водеща”, за да го гледат.

Първоначално шефът й Виктор Касъмов бил шокиран от изпълненията и отзвука, който предизвикаха новогодишните поздрави. Решил да одруса с глоба София, която отскоро е водеща в телевизията. Заради обявите, че „Фен тв” търси водеща, плъзнаха слухове, че Джамджиева е уволнена.

„2020 г. гърмиш шампанското в ефира на „Фен тв”. 2021 г. телевизията си търси нова водеща”, съобщава един от колажите с реална обява от най-популярния сайт за намиране на работа. Тя обаче няма нищо общо с новогодишното поведение на София и е за друга позиция в медията.

Когато видели, че рейтингът значително се е вдигнал, а блондинката се е превърнала в истинска сензация, началниците размислили и дори решили да й дадат бонус от половин заплата - 600 лв., но с уговорката издънката й повече да не се повтаря. София обаче настоява, че не е била пияна, а просто влязла в роля, пише "Уикенд". 

Преди 6 години Джaмджиeвa сви семейно гнездо с нашумелия с участието си в първия сезон на „Х Фактор” оперен певец Мaртин Aлeкcaндрoв, който е с 24 години по-възрастен от нея. Той е бaщa нa eдинcтвeния й cин – 4-годишният Виктор, но неотдавна се разделили. Публична тайна е, че тя носи гените на алкохолици. Баща й Емил Джамджиев си отиде именно заради пиенето, а майка й – актрисата Албена Чакърова, също години наред се бореше с алкохолната си зависимост.