Купон се вихри в Къщата на ВИП Брадър, но един от съквартирантите не се забавлява.

Джино трябваше да слуша как бившата му годеница Джина пее.

Той усложливо отговори на въпросът кой пее с думите „бившата ми”.

Богданов също се включи в отговора: „Ей на тоя бившата приятелка”, визирайки Джино.



По-късно след като и страстите и алкохола дойдоха в повече Богданов започна да се изживява като плейбой. Той поиска първо вечер със Светлана, а после лапсус го накара да каже Преслава.

Джино и Богданов си поговориха за Джена. Джино почна разговора наежен: „Знаеш ли кой съм, познаваш ли ме”. Богданов го контрира, че не го познава. Джино продължи с въпросите – ти мъжко момче ли си.

Богданов го контрира, че не му дължи обяснение, но разкри, че няма връзка с Джена.



„Аз не я познава”, каза Богданов. „Имам се за мъжкар, не ти дължа обяснение. Джена не я познавам. Прочетох статията, няма какво да кажа за Джена.”, заяви още Богданов.

Той обаче почна да нарежда на Джино. „Трябва да запазиш твоето име, моето име и нейното име. Не трябва да ми задаваш тоя въпрос тук.”



Джино обаче се защити. „Защо да не е ок. Аз искам да знам. Това си е между вас, но искам да знам”. Джино заяви, че уважава Богданов, затова че му е отговорил като „мъжко момче”.

Богданов: Хубаво е, че дойде при мен и да ме питаш. Дали вие ще си оправите отношенията, вие си знаете. Мен не ме засяга, защото тази жена я знам само като изпълнителка.