Пламен Богданов за пореден път накара зложелателите да съскат срещу него.

След като стана ясно, че ще дефилира на най-голямото модно събитие в България, всички погледи се впериха в него.

Очакваше се лицето на модното събитие - моделът Ивел Йорданов, да бъде сензацията на ревюто. Не по-висок от 1,75 и сравнително по-едричък от другите манекени той се оказа голямото разочарование на тазгодишната "Седмица на модата".

След като приключи с модната си кариера, която тъкмо беше тръгнала да се развива в световен мащаб, Ивел се подвизава в елитна столична дискотека като танцьор. Така и не стана ясно каква е причината за провала на модната кариера на младока, но очевидно се опитва със зъби и нокти да си я върне, въпреки че вече изглежда обречена.

Коментарите по негов адрес не се забавиха и бурно се обсъждаше защо именно той, който е модел, а не манекен, е лице на най-голямото модно събитие в страната.

За разлика от Пламен Богданов, той никога не е излизал на ревю извън страната и хал хабер си няма от това какво е да дефилираш на такова грандиозно събитие.

Пълната излагация дойде още на първото ревю, когато и двамата излязоха да дефилират за известен мъжки бранд. Ивел остана незабелязан от аудиторията, за разлика от Богданов, който се открои от всички с единствената правилна и стройна походка, каквато трябва да бъде на един истински манекен.

Какво и кого е накарало организаторите да пренебрегнат таланата на Богданов и да наблегнат на Йорданов, не става ясно.

Дамите, които ще посетят събитието, ще могат да плакнат очи по скандалния брадър до края на седмицата, когато е финалът, пише БЛИЦ.