Пламен Медаров се оказа скритият коз в джоба на продуцентите на „ВИП Брадър".

Най-вероятно бившата марионетка на зрителите ще е голямата изненада на тазгодишното издание на риалитито - шефовете го гласели да грабне победата, и то под носа на Станка Златева, която в началото бе тиражирана за абсолютен фаворит.

Че не е ВИП персона, е в полза на Пламен, тъй като на зрителите им харесва, че един обикновен човек тормози така наречените звезди, коментират от екипа на предаването.

Точно по този начин преди години звездното риалити бе спечелено от съпругата на Здравко - Христина. Въпреки че не бе никакъв ВИП, жената на първия победител в „Биг Брадър" обра симпатиите на зрителите. Пламен пък по всякакъв начин получава подкрепата на продуцентите на „ВИП Брадър", тъй като бил близък с един от шефовете. Той е съученик на главния редактор Радо Тушев, който е и гласът на Биг Брадър този сезон.

Лесно е да се забележи, че около 70% от епизодите се въртят именно около Пламен. Флиртът му с Йоана също бил по сценарий. Без никакъв срам бизнесменът разказа за раздялата със съпругата си Фани и заяви, че двамата не живеят заедно от година. Това обаче се оказа пълна лъжа. Самата Фани сподели в интервю, че с Пламен са щастливо женени и че всяка вечер нямат търпение заедно със сина му да седнат и да гледат „татко" по телевизията. На една от общите им снимки, правена в края на 2012 година, ясно личат чувствата им. Двамата са нежно прегърнати и по нищо не личи отношенията им да са провалени.

Всъщност именно жена му накарала Пламен да участва в риалити предаването и да го спечели на всяка цена, защото имали нужда от тласък за общия си бизнес с електронни цигари. Затова и голяма част от съквартирантите пушат именно такива - за да рекламират продуктите, които Пламен продава.

Друго режисирано действие е сцената на ревност, която направи Фани на Пламен по телефона. Феновете на „Биг Брадър" още помнят, че Здравко, който бе победител от първия сезон на предаването, получаваше подобни обаждания от жена си, която по онова време уж му беше бивше гадже. Явно сега Пламен е решил, че това ще му помогне. Той винаги е първи по подкрепа на публиката, когато е номиниран за изгонване, което също е доказателство, че шефовете на предаването го готвят за финалист. Най-голяма конкуренция ще му е Станка Златева, за която доскоро се смяташе, че е сигурният победител.