Зверски скандал тресе „ВИП Брадър". Този път обаче той не е свързан с простите отношения на съквартирантите в къщата, а с грозна машинация, която цели манипулиране на зрителския вот.

Бившата марионетка Пламен Медаров си купува победата, пише „Всеки ден". Още преди да влезе в шоуто, той раздал стотици сим карти на хора, които да гласуват за него на елиминациите.

Още когато влезе във „ВИП Брадър", Пламен изпъкна като една от най-дразнещите фигури в риалитито. Затова беше огромна изненада, че на всички елиминации той не само отърва кожата, ами и беше с най-висока зрителска подкрепа. Ключът от бараката беше открит от продуцентите по-малко от седмица преди края на риалитито, в което Пламен вече се вижда сигурен победител. Когато станало ясно, че ще влиза в къщата, той купил стотици сим карти и ги дал на свои близки и познати с поръчката да пускат есемеси в негова подкрепа.

Измамата била разкрита, след като на продуцентите им направило впечатление, че гласовете за Медаров всеки ден идват от едни и същи телефонни номера, които на всичкото отгоре пускат десетки есемеси.

„Имаше нещо неестествено в триумфа на пишман милионера. Затова се усъмнихме и направихме проверка", разказаха източници от шоуто, пожелали анонимност.

Другото, което установили, е, че едни и същи хора пускат положителните коментари за пишман милионера в страницата на „ВИП Брадър", които обаче се маскирали с различни псевдоними. Същите поддържали и специални фен страници на Пламен.

„Пламен прави всичко това от чиста грандомания и желание да се изкара по-вип от виповете. Дори и да победи, той няма да получи нищо, защото шоуто тази година е без парична награда", обясниха още от „ВИП Брадър". Там се чудят откъде лъжливият милионер има пари за подобно начинание, след като жена му и детето му мизерстват. Оказва се, че той е вложил всичките си средства в манията си за първото място.

В екипа се чували гласове за елиминиране на вота за бившата марионетка, тъй като е нечестен. Най-вероятно обаче това няма да стане, защото правилата на „Биг Брадър" не забраняват многократно гласуване от един и същи телефон.