Пламена издава подробности около хитовите си летни проекти “Ще продължа” и “Не е точно любов”.

“Много момичета ми писаха, че откриват себе си в “Ще продължа” - че тя им е дала сили след раздяла да продължат напред с гордо вдигната глава.”

За другата си песен от лятото, “Не е точно любов”, певицата казва: “Благодаря на Лора Димитрова за прекрасния текст и на Иво Моллов за уникалната музика! Определено бих казала, че тази песен ме олицетворява като мелодия. Ако трябва да избера една от всичките си песни, и да кажа: “Ето, аз звуча по такъв начин”, определено това ще е “Не е точно любов”. Сякаш Иво ме е изсвирил в тази песен!” - обяснява певицата пред Автограф на Планета ТВ, пише signal.bg.

Пламена споделя, че винаги търси различното във всяка една песен, не само като звучене, а и като стил, не си слага граници и като пример за това дава двата си дуета с Лазар, които са изцяло с поп звучене.

За подбора на пaрчетата младата певица казва: “То е като в любовта, сякаш протича някаква химия! Като чуя една песен, винаги усещам дали е моята. Във всяка една песен аз се влюбвам, във всяка изпявам частица от себе си!” - подчертава тя.

Пламена вече е готова със записите по най-новото си парче “Нещо фатално”. То е по музика на македонски композитор и текст на Лиляна Димова. Песента е с много хубав, динамичен ритъм и интересен текст.

“За видеото имам много идеи, но все още не съм решила какво точно ще представлява. Надявам се да стане един прекрасен клип, защото песента според мен го заслужава” - казва изпълнителката.

В момента Пламена подготвя и поп парче, което ще е в колаборация с DJ Моник и което все още е в съвсем работен вариант. То ще е с R’N'B звучене, но за него певицата не иска да издава нищо повече.

“Чувствам се работохолик, много обичам да работя и се радвам, че имам възможността да го правя с най-добрите - “Пайнер”, разбира се” - подчертава тя.