По-малко от месец и половина остават до големия концерт на звездите на телевизия “Планета” и музикална компания “Пайнер” в най-голямата зала на България.

Точно на 1 декември от 19:00 часа ще започне мега спектакъла в Арена Армеец – София. В него ще участват повече от 30 водещи имена в българската музика, както и музикантите от Дани Милев Бенд. Това е първото музикално събитие, посветено на 14 рожден ден на телевизия “Планета”, което ще бъде изцяло с нова и различна концепция.

Всъщност, на 1 декември зрителите в Зала Арена Армеец ще гледат не един, а цели два спектакъла. Първият ще представи най-горещите хитове на 2015 година, които се отличиха с модерно звучене и атрактивна визия. Безспорно това са и най-големите клубни хитове, които през цялата година радваха гостите в нощните клубове в страната. Акцентът в тази част на концерта ще бъдат танците, светлинното шоу и модерния саунд на представените песни, пише planeta.tv.

Втората част на концерта в Зала Арена Армеец ще бъде под съпровода на Дани Милев Бенд, който създаде нови аранжименти на златни хитове от историята на музикалния канал. Ще ги чуем в изпълнение на най-популярните звезди на “Пайнер”, чиито имена са гаранция за истински музикален празник. Бъдете част от голямото музикално събитие в края на годината и не пропускайте да се сдобиете с билети за шоуто на звездите на 1 декември. Билети може да закупите онлайн в мрежата на Eventim.bg