Гена Трайкова била заплашена с уволнение от новите собственици на медията заради отказа да промени визията си, съобщава БЛИЦ.

От години Гена не давала на стилистите на телевизията да се докосват до дългата й руса коса, като сама оформяла прическите си или по-скоро липсата на прическа.

Буйната й грива била красива, но не твърде подходяща за екранния образ на водеща на новините. Трайкова, която извън работата се подвизава с рокаджийски имидж честичко цъфвала на екран с боядисани в черно нокти или пък с неподходящи за случая бижута, като например пръстен на палеца на ръката й.

Според колегите й, които я недолюбвали от откровена завист, атрактивната Гена си позволявала волности само защото била приятелка на шефката на новините Виктория Бехар. Злобарите дори намеквали, че Трайкова се дрогира, защото ходела по коридорите на бТВ като отнесена и честичко си забравяла вещите в студиото.

"Тя непрекъснато витае из облаците и не се съсредоточава", донасяли на шефовете претендентки за стола на новинарката. Засега Трайкова успявала да запази независимостта и визията си, но няма да е чудно, ако заради доносите на колегите й собствениците заменят блондинката с друга кандидатка за слава.