Кака Лили си е докарала усмивка като на Жокера от „Батман”.

В стремежа си да изглежда добре, водещата на легендарните соцпредавания „Седем дни за вас, деца” и „Милион и едно желания” е позволила на пластичните хирурзи да срежат и двете й бузи от ъгъла на устните почти до ушите й,

Лили най-вероятно е искала да й приберат бузите, които са провиснали като на булдог. Сигурно затова са й ги срязали през средата и са й свили кожата, смятат запознати с практиките на естетичната хирургия. Очевидно обаче вместо постигне ефект, се е получил ужасен дефект, който едва ли някога ще може да бъде поправен изцяло.



Тя крие годините си, но според хора от БНТ все още няма 60. Ако обаче не беше абонирана за услугите на пластичния си хирург, щеше да изглежда на 70, смятат нейни познати. Всичките й усилия били съсредоточени в областта на лицето, като не си правела никакви усилия да поотслабне, за да разхубави малко и тялото си. Очевидно Лилия Вучковаполяга огромни усилия във войната с бръчките си.

„ВИП Брадър” този сезон очаква чутовни скандали от нея, издадоха от кухнята на шоуто. Канили са я още преди три години, но тогава е отказала. Ето обаче, че търпението на екипа е било възнаградено и най-после Кака Лили пристъпи прага на Къщата. Макар да обеща позитивизъм в шоуто, на продуцентите от сега им е ясно, че няма да й се получи. За нея се говори, че има огромно самочувствие и претенции, пали като барут и вдига скандали до небето за най-незначителните дреболии. Въпрос на време е това да стане ясно и на всички зрители, смятат в риалитито.