Пет от най-големите звезди на сп. Playboy се качиха на сцената на дизайнерския LEVEL Night Club. Специално за екстравагантното шоу Love Undercover by Playboy в Благоевград пристигнаха топ моделите Дениз Хайрула, Натали Найденова, бившата волейболистка Лиана Николова, икономистката Янита Гашина и атрактивното миньонче с вълшебен глас Ивелина Оцедарова. Мъжката Библия избра сакралната дата 22.02.2020 г., за да посрещне заедно с най-изкусителните си модели края на света именно в Благоевград, но и тази година краят на света беше далеч по-безинтересен от тяхното шоу.

Красавиците изненадаха гостите на препълнения бутиков клуб с ексцентрични арт костюми, които се превърнаха в абсолютен еротичен хит, а перфектните тела на участничките впечатлиха присъстващите. От години Playboy е символ на стил, сексапил и модерност, а тематичните партита на Мъжката Библия са едни от най-горещите и предпочитани събития от естетите и любителите на забавления от световно ниво. Ето защо Playboy избра именно елитния LEVEL Night Club за представянето на всичките си тематични парти в Югозападна България през 2020 г.



Гостите на LEVEL Night Club бяха посрещнати от поредица подаръци. Още на входа посетителите, успели да резервират своите места за спектакъла, бяха посрещнати от емблематичните Playboy зайчета и неустоими шоколадови бонбони с уиски Glenfiddich, ръчно направени от шеф Радо Стамболов. Присъстващите получиха и новия 191-ви брой на списанието с невероятната Петя на корицата,скрил между страниците си историята едни от най-непокорните български и световни фотографи, щедро представяне на Диляна Флорентин, много мода, кино и разбира се - различни форми на Love Undercver - от Вълко Червенков до Мата Хари и от Рихард Зорге до Димитър Митовски.

За блестящият артистичен грим на участничките в шоуто се погрижиха топ гримьорката Пепа Стоянова и екипът ѝ, а за безупречните прически на участничките - топ фризьорът Джордж Тодоров. Под хореографията на Пепи Ялъмова и сценичното присъствие на брейк денсърите от X-Energy Crew, моделите на Playboy приковаха вниманието на гостите в клуб LEVEL Night Club. За доброто настроение на всички гости се погрижиха водка Beluga, уиски Glenfiddich, вино BetterHalf Garage Wines.

От Playboy обявиха, че е стартирало записването за кастинг за Playmate Of The Year 2020. Дамите, които искат да сбъднат мечтата си като изживеят своята приказка и спечелят 20 000 лв. и чисто нов луксозен автомобил, могат да се регистрират на www.playboy.bg/casting

снимка:pr