Карибският остров Сейнт Бартс явно е най-желаната от звездите дестинация и Алесандра Амбросио е най-новото допълнение към тамошния купон.

Супермоделът на Victoria's Secret, на 29, и годеникът ѝ – бизнесменът Джейми Мазур бяха забелязани да се наслаждават на слънцето на борда на луксозната яхта Destination Foxharb’r Too, закотвена край бреговете на тропическия остров.

Двамата, които имат двегодишна дъщеря – Аня Луиз, си взеха душ и се подсушиха след плуването си преди да релаксират на голямата палуба.

Алесандра извади на показ стройната си фигура в ярък бански на животински шарки.

Тяхната яхта е център на внимание напоследък, заради купищата известни личности, които се радваха на лукса ѝ по време на празниците.



*Забавления под слънчевите лъчи: моделът и гаджето ѝ – Джейми Мазур купонясваха на борда на луксозната яхта, собственост на Рон Джойс

*Подсушаване: Супермоделът Алесандра Амбросио и гаджето ѝ смъкват кърпите след плуване в Сейнт Бартс

Британският актьор Джейсън Стейтъм и актрисата Роузи Хънтингтън-Уайтли, също модел на Victoria's Secret, бяха забелязани да се отдават на романтика на борда на същата яхта, която е собственост на милиардерът и основател на ресторантската верига Dairy Queen – Рон Джойс.

Двамата бяха забелязани да се натискат из Сейнт Бартс и изглежда не им се искаше да си тръгнат от рая и да се завърнат в реалния свят.

И кой би ги винил?



*Целуни ме, Джейсън!: Роузи Хънтингтън-Уайтли и Джейсън Стейтъм явно са още в меден месец, тъй като се целуваха страстно на борда на яхта под наем в Сейнт Бартс



*Моделът на бельо Роузи носи изрязан бански без притеснение, докато събира тен



*Време за раздяла: Седнали на задната палуба, Джейсън и Роузи махат за довиждане на Салма Хайек и семейството ѝ, докато те напускат яхтата

Те се насладиха на слънчеви бани и забавления с джетове през първия ден на новата година, като без да губи време моделът набра скорост със своя джет и остави Джейсън след себе си.

Влюбената двойка изглеждаше точно като партньори в екшън филм, докато се състезаваха в сините води.

Джейсън, на 39, заобикаляше другите лодки, носейки авиаторски слънчеви очила, а Роузи защити моделската си слава с бански на Missoni.



*Очакване: Роузи няма търпение да влезе във водата и чака Джейсън да се присъедини към нея на задната палуба

И макар Роузи да нямаше видима нужда от помощ, Джейсън с готовност ѝ показваше откъде може да мине около яхтите.

След топването си в морето, двойката се сбогува с актрисата Салма Хайек, чиято почивка беше към своя край.

Джейсън и Роузи си казаха довиждане с 44-годишната актриса, придружавана от съпруга ѝ Франсоа-Анри Пино и дъщеря ѝ – Валентина.



*Не им се тръгва?: Джейсън и Роузи се наслаждават на времето си заедно, докато другите известни посетители започват да напускат Сейнт Бартс

Докато по-малката лодка се отдалечаваше, влюбената британска двойка им махаше.

По-късно те се появиха отново на задната палуба за страстни целувки и прегръдки.

Двойката се радва цяла седмица на компанията на други световни знаменитости и посрещна новата година на бляскаво събитие, организирано от Роман Абрамович.

Те се присъединиха към Деми Мур, нейния съпруг – Аштън Къчър, режисьора на Междузвездни Войни Джордж Лукас и филмовия продуцент Харви Уайнстийн на шикозното парти на руския милионер.

Гостите се насладиха на Black Eyed Peas и пищно шоу с фойерверки в полунощ.



*Малко помощ?: Помогнаха на Салма да се качи на лодката при дъщеря си и съпруга си, преди да отпътуват за дома

*Чао чао: Салма Хайек маха на Роузи и Джейсън от лодката си, докато напуска яхтата със семейството си



*Пълен напред: Джейсън и Роузи видимо се забавляваха докато караха джетовете си между яхтите

*Двамата не спираха да се прегръщат и целуват