Леле майко! Черната Златка е огромна, а е само в шестия месец.

Папараците на „Всеки ден" уловиха плеймейтката на плажа и запечатаха огромния й корем, цици и задник.

Бременната брюнетка, която в момента е на морето, е буквално неразпознаваема. Димитрова почива на къмпинг Каваците, където покойният й баща държеше заведение, което в момента се стопанисва от майка й.

Златка прекарва времето си на плажа под плътната сянка на огромен чадър заради бременността и вредните лъчи на слънцето, а следобед и вечер си похапва в капанчето при майка си Маргарита.

*Снимка: Всеки ден

„Няма нищо общо със снимките в профила й във фейсбук. Има множество целулитени дупки по бедрата и дупето й. С просто око се виждат и паласките й. Макар и огромен, коремът й е по-малък от бюста. Банският й определено не й е по мярка, гърдите и задникът й са целите извън него", коментират очевидци разликата между реалната визия на брюнетката и обработените й снимки, които си качва в интернет.

На тях Димитрова е с гладка кожа, по-слаба и стегната. Другото, което прави впечатление, е огромната татуировка на ханша й на запасан пистолет. „Как може да си татуира пистолет, и то точно там, ужасно е, още повече че ще става майка. Какъв пример ще даде на детето си със запасан пищов на задните части. Мутренските години отдавна отминаха, но тя явно още си живее в 90-те години, когато такива неща бяха на почит и всяваха страх и респект. Разбирам защо досега я е криела, но не и защо си я е направила", коментира млада жена, потресена от гледката.

Златка е на морето без любимия си Мирослав, който е и баща на бебето. Той е в София и се занимава с бизнеса си.