Звездата от „Денсинг старс“ Елен Колева побърка феновете в мрежата. Актрисата си пусна снимки от морето и направи истински фурор. 

Облечена в розов бански Елен изглежда като истинска сирена. Красавицата не се притеснява ни най-малко от факта, че е пуснала леко коремче и приятно е закръглила бедрата.

Феновете на актрисата обаче са категорични, че така изглежда перфектно. И не се нуждае от никакви диети, тъй като е съвършена.

„Красавица!“, „Истинска жена!“, „Прелест“, въздиша мъжката аудитория в нета. А не са малко и тези, които открито завидяха на тайнствения кавалер на звездата.

Елен в момента е на ваканция с мистериозен мъж, който я глези в най-модерния курорт на Черноморието Свети Влас. Мистерия е с кого точно хубавелката почива. Тъй като след раздялата с Александър Найденов претендентите за сърцето й се оказаха много. Сред тях се наредиха Иво Аръков и известен столичен бизнесмен, но официално Елен все още е свободна. И дори половинката й от „Денсинг старс“ Калоян не успя да я спечели, въпреки че също я ухажва, пише kliuki.ws.