Макар да сме гледали Краси Ванков и като актьор, и като водещ на „Рекордите на Гинес" по bTV, той днес е по-известен като продуцента на „Марк О'Селски" по Нова телевизия.

Още от годините на следване в НАТФИЗ Краси и Калин Врачански са приятели. Двамата често могат да бъдат забелязани да денсят в столично заведение.

Миналата седмица всички медии публикуваха „новината", че предаването на Ванков в Нова пада заради някакъв скандал с техен скеч. „Няма такова нещо! Поне до мен информация не е достигала", заяви пред „Хай клуб" Краси.

В деня на излизане на информацията му се обадили от всевъзможни медии, за да получат коментар.

Интересното е, че твърде малка част от тях публикували след това опровержението. „Защото в България не е интересно, ако ти върви - коментира Краси. - Ако си го загазил нещо, ако те изритат отнякъде, влизаш директно на първа страница. Но че всички в един глас пишат нещо невярно, не интересува никого."

Като отговор на „скандалните" публикации миналата седмица Краси пусна на страницата си във Facebook снимки, на които заедно с Калин се забавляват нечовешки на морето, а под тях на всички измислици в медиите се присмива следният текст: „Доброто прекарване е там където съм. Скучно ми е там където ме няма :)"

„Ами да, разцъкваме соло, по ергенски", смее се по телефона Ванков, който иначе живее с актрисата Невена Бозукова и имат син, пише 24chasa.bg.

Вижте снимки:

Вижте фотогалерия:

Плажен патрул: Калин Врачански куфее на морето с Краси Ванков