Калин Врачански влезе в ролята си на спасител на плажа – пише „България днес“.

Актьорът почива на къмпинг „Градина“, но без любимата си Силвия. Блондинът не посмя да се заглежда по чужди мацки, камо ли да ги заговаря.

Вместо да флиртува разпасано, Калин се бе вглъбил в любимия си летен спорт – каране на кайт – дъска за сърф, теглена от неголям парашут. След като прекара два часа във водата, брадаткото се измори, пише kliuki.bg. Излезе на брега, тръгна към бара за една освежаваща бира, но бе спрян от писъците на плажуващите.

„Вижте, акула!“ – развикаха са ужасени летуващи. След няколко секунди на паника здравият разум се върна и местните гларуси започнаха да крещят, че това е делфин, който може да е ранен. Като същински природозащитник от ''Орлов мост'' Калин се метна пръв в солените води.

Без да знае какво точно ще направи с изплувалия на плиткото делфин, актьорът се опита да го приближи. Умният бозайник обаче се оказа не ранен, а игрив – изгледа с насмешка Врачански, обърна си перката и отплува в дълбокото.

Врачански май се засегна и за да не се изложи пред фенките на плажа, започна да се прави на кит – пръскаше вода от устата си, хвърляше се по гръб и се бореше с вълните.