Съпругата на фолк певеца Константин обра овациите в мрежата.

Хубавото Наде предизвика фурор със снимки по бански от плажа. Певецът пусна кадрите, които са от ваканцията им на морето и не пропусна да се похвали, каква прелестна съпруга има, пише kliuki.net.

Въпреки че стана майка преди няколко години, Надя все още има прекрасна фигура - плоско коремче, секси бедра и тънка талия.

По време на почивката им певецът не смееше да изпусне съпругата си от поглед, тъй като прелестната Надя веднага ставаше обект на задявки от ухажори. Младата красавица открай време е любимка на феновете на певеца заради милата си усмивка и безкрайно позитивното си отношение към всичко.

Не по-малко очарователна бе и дъщеря им Мариана. Малката госпожица се разполагаше като истинска принцеса на плажа. Самият изпълнител не крие, че тя е най-голямото му съкровище. И всички у дома се отнасят с нея като с кралско величие.

Спомените от незабравимите летни мигове с любимото му семейство, тези дни се превърнаха в една от опорите на Константин. Певецът претърпя сериозна операция на гласните струни и в момента се възстановява. Наскоро здравословен проблем сполетя и братовчедка му Лияна. Изпълнителката бе оперирана от възпаление на лимфните възли и както се говори, двамата в момента се възстановят във Велинград.