Летният сезон пукна официално за Ники Кънчев, който в началото на изминалия уикенд отпътува за южната ни съседка, където стопанисва жилище. Очевидно популярният водещ ще си почине добре този сезон, тъй като е решил поне два месеца да откара в Халкидики, където през 2012 г. си купи апартамент.

Заради все още структурирането на предстоящия телевизионен сезон на Нова ТВ Ники Кънчев е в неведение какво се случва и дали ще води риалитито „ВИП Брадър", което стартира от есента. Но вместо да се чуди на родна почва, Ники предпочете да замине в компанията на половинката си Даниела и дъщеричката им Мари-София. Тримата отпътуваха за селцето Каливес, където стопанисват жилище.

Домът на популярното семейство се намира само на 400 метра от морето и е в типичен гръцки оазис с бели къщурки със сини кепенци, цветя в саксии и царуващо спокойствие. Мезонетът на водещия е в комплекс от триетажни къщички само на 30-40 км от Солун, между първия и втория ръкав на Халкидики, а за 120-те квадрата лукс той е броил между 115 000 и 135 000 евро.

Първия си уикенд тази години семейство Кънчеви изкарали на плажа, тъй като домът им трябвало да бъде почистен от наета помощница. Тя лъснала всичко от пода до прозорците, докато водещият отпива от заледени чаши с узо. Левентът от Червен бряг планува в средата на юли да се прибера за кратко до София, където да организира работните си ангажименти, след което отново да се върне в любимата си Гърция.

Източник и сн.: "Всеки ден"