Лято е, температурите хвърчат нагоре, а плеймейтките държат да ни покажат възможно най-много плът.

През уикенда се активизира Николета Лозанова, която свали дрехи и задръжки и зарадва своите почитатели с няколко кадъра без дрехи.

Атаката за популярност няма някакъв определен повод, но при носителките на титли като „Мис Плеймейт“ това не е и нужно. НиЛо редовно пуска свои разголени снимки, къде с деколте до пъпа, къде по бански.

Голите й кадри обаче се приемат със смесени чувства сред нейните последователи, пише tialoto.bg. Някои атакуват Николета, че една майка не би трябвало да си прави реклама с топлес снимки, докато други са на мнение, че красотата не трябва да се крие.

"Според мен покритата жена е по-интересна отколкото разголената...Вече всички са ми еднакви: певици, модели, все тая, всичките хващат чичковци с пари, живеят с тях една две години да им изпразнят сметките и после айде чао... Евтини са всичките, а ги наричат звезди.... звезди много, ама в небето, други не знам да има...", пише възмутена потребителка под кадър на Николета. "Ай бе, моля те престани..... Жалка си не разбра ли...? Имаш дете, а държанието ти като на ку*ва..!!", не се сдържа друг, а трети пишат подигравателно: "Намерете й мъж най-накрая, че не издържа вече" и "Кой каквото има - това показва. Мозък ли искате да покаже найлоновата цомба?"

Освен своите топлес снимки, НиЛо си позволи да пусне провокативна снимка и с дъщеря си Никол, която вече преля чашата на търпението на Фейсбук последователите й:

"И не сте по бански, а дибидюс голи, макар и в гръб....Може да е модерно да се учи детето така, но е кофти да се кефят разни мъже на това....', "Този фотос с голото детенце е направен за забава, но ми идва малко в повече, заради детенцето... Съжалявам, но където е редно си казвам истината... Мама може да е секси, но на детето му е рано за това...", "Кога ще сложиш силиконови цици на малката, не закъсняваш ли, Николинке?", са само част от коментарите.

A вие какво мислите за кадрите на Николета? Очакваме мнението ви в коментарите.