Радина Кърджилова изкарва вълшебно лято с Деян Донков и… Деян Донков!

Двойката, която едно реалити за малко да съсипе, все пак намери сили да се справи с проблемите си, пише kliuki.ws. Известните актьори дори решиха да изкарат пълноценно лято със синчето на Деян от връзката му с Анастасия Ингилизова.

Тримата са си наели каравана и бродят като волни души, без да са си набелязали конкретен пристан. Радина си взе палаво довиждане с близките си от страницата си във Фейсбук:

„Цяло лято ще бъдем на морето. Днес в Бургас, утре във Варна и къде ли още не. Никой няма да знае къде сме, защото не искаме да ни притесняват. Представете си какво могат да снимат папараците, ако им попаднем пред … обектива. Но каквото и да се случи, до края на лятото ще бъдем на прекрасното море”.

Малката, но сплотена компания се забавлява страшно много и по снимките личи, че има време и за игри с детето, и време за романтика и любов.

Радина и Деян няма да издадат къде ще бъдат след една седмица, да речем. Но очевидно и двамата се наслаждават на изключително лято, дори без да са настанени в баровски хотел!