Много от звездите на телевизия “Планета” вече са край морския бряг. Повечето от тях съчетават музикалните си ангажименти с почивката, като не пропускат да отскочат и до плажа.

Емануела определено е сред най-актуалните имена на музикална компания “Пайнер”, които често вече гостуват в морските ни курорти. През изминалия уикенд тя бе в Слънчев Бряг, а по-интересното е, че компания й правеше нейният малък син Димитър. Те си подариха и емоционални моменти край плажната ивица, които дълго ще помнят.

Край морския бряг бе и Дамян Попов, който избра да сложи начало на плажния сезон във Варна. Изпълнителят успя да съчетае почивката с музикалните си изяви, тъй като заедно с Миа бяха гости на традиционният празник “Аспарухово пее и танцува”.

Сред първите музикални звезди, които се насладиха на Черноморието, бе и Ивана, която наскоро сподели с феновете си в социалната мрежа, че преоткрива колко прекрасни места има България.

Галин също разкри интересен морски кадър, но дали той е от почивка на изпълнителя или от нов негов видеопроект засега той не издаде. Факт обаче е само едно, че певецът разкрива перфектна фигура, нещо, което и почитателите му не пропуснаха да отбележат с многобройни комплименти.

Деси Слава бе в компанията на своя любим, но за разлика от своите колеги тя предпочете да релаксира край басейна.

Източник и сн.: Planeta.tv