Той е само на 8 месеца, но Кай Рууни се наслаждава на втората си луксозна почивка на остров Барбадос. Разбира се, с него са и родителите му Уейн и Колийн.

Звездната двойка, която притежава собствена вила на райското кътче, реши да прекара ваканцията си на красивия карибски остров след безславното отпадане на Англия от Мондиал 2010.

Но явно разочарованието на Рууни от провала на националния отбор вече е просто далечен спомен, тъй като той и съпругата му изглеждат много щастливи и отпочинали, докато прекарват времето си със своя бебок.



Дори там обаче те са следвани по петите от папараци, които запечатват всеки миг от техния престой. Благодарение на тях читателите на "Дейли Мейл” успяха да видят как малкият Кай пищи от удоволствие и се смее, докато нагазилият до кръста в океана татко Уейн го вдига във въздуха. До тях е мама Колийн, която ги гледа с нескрита гордост. Нейният майчински инстинкт обаче се пробужда, когато футболистът повдига бебето над главата си и тя протяга ръка, за да го предпази в случай, че синът й се изплъзне.



Че Колийн е всеотдайно секси мамче, могат да се убедят всички. Освен че се наслаждаваше на парещите лъчи на слънцето, облечена с марков зелен бански, тя с с удоволствие си поигра с Кай, докато Уейн изпробва всички предлагани водни спортове в курорта.



Семейството на нападателя на Манчестър Юнайтед е в Барбадос заедно с двамата братя на Колийн и нейни приятелки. Те планират да прекарат по-голямата част от лятната си ваканция в своята нова вила, след което ще се отправят на карибски круиз. В програмата им е включено и няколкодневно посещение в Лас Вегас – една от техните любими дестинации за почивка.



"Малката спретната къщурка" на Рууни е на стойност 5 млн. паунда и е обзаведена изцяло по вкуса на Колийн. Тя разполага с шест спални, огромен външен басейн и спираща дъха гледка към океана. Към вилата има и постройка за гости с още две спални. На гърба на имението пък се изгражда игрище за голф, което е перфектно за амбициозния голфър Уейн.



Съседи на семейство Рууни са бившият шампион по бокс Джо Каладзе, съотборникът на Уейн в Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд, Гари Линекер и играчът на крикет Фреди Флинтоф.

източник: