Мишо Шамара изпитва ужасен страх от бурното море и силните вълни.

Рапърът реши да разпусне от тежките протести в подкрепа на правителството на един скътан и малък плаж край родната си Варна. Той обаче не успя да влезе в морето заради силния вятър и големите вълни, пише „Всеки ден".

Шамара се топна за малко, но бързо-бързо излезе, след като една от високите колкото човешки бой вълни го събори, все едно е дете. Това му беше и единственото влизане във водата. През целия ден рапърът не мръдна от пясъка, залепен за жена си, която пък по този повод се отдаде на любовни ласки и опипа мъжа си по дупето на няколко пъти пред очите на целия плаж.

Михаил Стефанов, който напоследък се занимава повече с политика, отколкото с музика, през смях почти изпълзя от водата и целият мокър се просна до жена си върху пясъка. Шамара предпочита да ходи с жена си на по-тайни кътчета за припек, тъй като иначе фенове постоянно му досаждат. Рапърът предпочита да крие семейството си от чужди погледи, още повече че покрай действията му в подкрепа на кабинета почти всеки ден получава заплахи срещу себе си или срещу някой от близките си. Последните закани бяха отправени към сина му. Неизвестен зложелател написа в профила му във фейсбук: „Ще отрежа ушите на сина ти". Затова и Шамара е покрил наследниците си, а на море ходи само с жена си.

След като двамата разбраха, че няма да могат да се потопят във водата, решиха да се утешат с някое и друго кенче бира. Но и с това Шамара нямаше особен успех. На потайния неохраняем плаж, който се намира близо до село Ракитник, се продаваше само разредена с много вода наливна бира. След като Шамара и жена му не улучиха нито на метеорологични условия, нито на разхладителните напитки, двамата опаковаха багажа си и си тръгнаха видимо разочаровани.

Източник и снимки: България Днес