Най-сексапилната блондинка на Острова Абигейл Кланси има цял куп горещи фотосесии, но в никоя от тях не е разкривала докрай прелестите си. Сега това може да се промени благодарение на американския "Плейбой".

Според английските таблоиди от прочутото еротично списание са предложили 160 000 паунда на годеницата на футболния национал Питър Крауч, за да свали бельото, с което досега се прикриваше.

24-годишната красавица обаче се мръщи на офертата им. Освен че искала мизата да бъде вдигната, тя настоява и снимките да бъдат естетически издържани. Недоволството на Аби Кланси обаче е разбираемо, като се има предвид, че актрисата и модел Кели Брук прибра в джоба си 500 000 долара за голото си дефиле на страниците на "Плейбой" или сума двойно по-голяма от тази, която сега дават на сънародничката й.



Издателите на "Плейбой" силно се надяват да продължат толкова успешното представяне на британски момичета на корицата. Те са във възторг от големия интерес към голата Кели Брук и сега искат да направят нов удар. Миналата седмица дори се появи информация, че янките дават 500 000 паунда на певицата Черил Коул. Бившата съпруга на защитника на Челси и Англия Ашли Коул обаче е пословично скромна и тактично отказа на чичко Хю.

В същото време Аби Кланси преживява голяма лична драма, свързана с изневерята на годеника й Питър Крауч. Дългучът заби нож в гърба на своята сладка женичка, като се напи и преспа с 19-годишна проститутка в Испания. След дълбок размисъл моделът на бельо реши да прости на палавника, но защо пък сега да не му натрие носа, като се съблече за "Плейбой". На футболиста едва ли ще му бъде приятно всички мъже да точат лиги по неговата Аби и да мастурбират, прелиствайки списанието.

Източник: