Сочената за фаворитка в новия конкурс за плеймейтки Вероника Никифорова влезе в лют скандал с една от най-известните носителки на титлата Златка Димитрова. Преди дни бургазлийката посочи себе си, Златка Райкова и Николета Лозанова за най-успелите плейметки и подложи на съмнение качествата на новите претендентки.

"Не харесвам и не следя новите плеймейтки. Може би сред тях има достойни, но аз не мога да ги откроя. Продължавам да казвам, че в България със златни букви в историята на "Плеймейт" са записани само три имена - Николета Лозанова, Златка Райкова и Златка Димитрова", коментира Златка момичетата, които ще се борят за короната.

Думите й обаче отприщиха гнева на устатата Вероника и тя "насоли" здраво бургазлийката, пише BGLife.club. Постъпката й обаче беше определена като изключително нагла.

Копираме поста на Вероника без редакторска намеса: "Тази ку..а ако беше толко свястна, свекърва й щеше да я уважава хахаха и щеше да забременее и роди без проблем, ако нямаше 10 аборта. Не сме "вървежни", защото е минал сезона и няма кой да я е.е", избухна Никифорова.