На парти в София представиха участничките в конкурса Playmate Of The Year 2019 миналата вечер. Селекцията на Playboy от съвременни Пепеляшки е изумителна. Сред тях има изявени спортисти, поддръжнички на значими обществени каузи, инфлуенсър, певица, може би бъдещ политик, както и млада майка, живееща в чужбина с литературни интереси, стана ясно на събитието в клуб Мегами, хотел Маринела.

Голямата награда за победителката е чисто нова Alfa Romeo, модел Giulia, с внушителните 280 конски сили, а освен това ще получи и чек на стойност 20 000 лв. Преди големият финал на събитието, тече онлайн гласуване на playboy.sportal.bg.

Една от участничките е инструктурка по аеробика от Велико Търново – Вероника. Тя се явява за втори път на кастнг на конкурса. Освен в Playmate 2019, търновката се гласи за състезание по културизъм през есента. Спортистката споделя, че е социална личност и подкрепя обществени каузи, най-вече за жени с хранителни разстройства. 20-годишната Виолета пък учи педагогика и също е отдадена на каузи, полезни за обществото. Въпреки крехката си възраст, от години работи по проекти свързани с бежанците. Габриела е кандидат номер 3 и живее от години във Виена. Кандидат-плеймейтката обича книгите и има сериозно въображение, с което създава внушителни еротични романи.

В тазгодишния конкурс има и студентка към филиала на Шефийлдския университет на Балканите – това е чаровната блондинка Ива Клепова. Не липсват и артистични натури като Ивелина Оцедарова. Миньончето е едва 157 см, но пък е и певица. Сериозният спорт се е настанил трайно в редиците на еротичния форум в лицето на Лиана Николова. 19-годишната софиянка играе волейбол близо десет години, а вече е студентка по журналистика.  Луиза от Перник също е свързана със спорта – тя е бивша гимнастичка, запален фитнес маниак и работи като говорител на спортни събития.

Сред кандидатките е и току що завършилата Натали, която вече е студент по PR в НБУ.

Тази година Playboy отново залага на натуралните женски тела, но все пак си позволява и едно малко изключение. Е, малко, малко, около 510 кб… Това е Милица от Стара Загора, която впечатлява със завидна гръдна обиколка. Две красиви носителки на ангелското име Михаела са част от редиците за кандидат плеймейтки. Ще запомните първата по фамилията ѝ – Стоичкова и по изомрудените очи. Другата просто трябва да си я припомните – Михаела от Казанлък, Playboy модели и инфлуенсър. Сред кандидатките е и току що завършилата Натали, която вече е студент по PR в НБУ. Янита Гашина пък е завършила „Политическа икономика“ в УНСС. Единствената плеймейтка, признала си, че разбира от политика и би се отдала на тази толкова… критикувана професия.

Гласувайте  до 1 ноември. Не пропускайте да се сдобиете и с новия 188 бр. на сп. Playboy, в който ви очакват горещите фотосесии на красавиците, заснети от фотографа Ивомир Пешев и откровените им интервюта. Корицата на броя е дело на Костадин Кръстев – Коко.