Жанета Осипова е голямата звезда в новия сезон на "Фермата", научи "България днес" от екипа на шоуто. Победителката от "Мис Плеймейт" ще се впусне в огромно предизвикателство. Русото изкушение вече оре, дои крави и овце и върши всякакъв друг селски труд, за да успее да се пребори за голямата награда от 100 бона. Жанета получава покана да влезе в риалитито още в началото на годината. След дълго умуване плеймейтката дава зелена светлина на продуцентите Иван и Андрей.

Двамата ортаци искат да покажат, че и момичетата от кориците на еротичните списания могат да вършат всякаква работа, а не само да се гримират и да чупят стойки. С участието си Жанета смята да стане още по-разпознаваема в светски живот. Осипова не иска да бъде свързана само с момиче, изгряло от "Плеймейт", а като жена, която може всичко. На Осипова не й чужда селската работа. Животът й не е като от приказките. Тя израства на село в Гара Бов. Като малка е ходела по нивите.

"България днес" потърси сексапилната блондинка, за да потвърди информацията. "Ще участвам в нов проект - обяви Осипова. - Не мога мога да кажа кой е", добави още топ красавицата, но е ясно, че това е "Фермата", тъй като само този проект започна преди дни за разлика от "Игри на волята", чиито снимки текат вече над три седмици.

Осипова ще използва времето във "Фермата", за да избяга и от скандала, в който се забърка с фризьорката Вили Боршукова.
Плеймейтката инсценира побой и директно обвини коафьорката, че я е наранила и пребила. Това накара Боршукова да заведе иск срещу сексбомбата на стойност 50 бона. "Май Жанета се скри в чужбина, за да избяга от правосъдието", разкрива Боршукова.