"Искам секс със Слави Трифонов! Дори и да знам, че страстта ще бъде само за една нощ, пак бих се отдала на изкушението. Но не мисля, че ще е само за веднъж. Ще направя така, че да иска още и още." Тези интимни мисли сподели пред "България днес" плеймейтката Галина Атанасова. Еротичната моделка наскоро татуира името на телевизионния водещ до сърцето си и така засвидетелства своята дългогодишна привързаност към гологлавия шоумен.

Нашарената по цялото тяло с татуси моделка, в чието число влизат също фолкпевците Константин и Борис Дали, гостува на Слави във вечерното му шоу преди време, след като увековечи името му върху кожата си. Репортерът Боби Борисов засне на живо жигосването на плеймейтката в студио за татуировки в Кюстендил, а малко по-късно Галина седна на диванчето срещу любимия си водещ. "Слави е сам, защото е прекалено специален като мен. А нас не ни заслужава никой.

Секс между специални хора като нас ще бъде тръпка веднъж и завинаги. Нали знаеш лафа защо правя секс на първа среща - защото може да няма втора", разкри пред вестника Атанасова, която е категорична, че Слави ще я пожелае още много пъти, стига веднъж да се събуди до нея.

снимка:Фейсбук