Всички пътища водят към Playmate. Дори пътят на едно момиче, който започва от мечтата да бъде прокурор и минава през завършването му на новогръцка филология. Тя е Кристина Филипова и е една от супер секси красавиците, които ще се борят за титлата Изчервява ли се в леглото и какви са нейните тайни трикове за хващане на мъже? Ето какво ни сподели тя:

- Здравей, Кристина, ще ни споделиш ли как поддържа форма една секси жена като теб?

- Напоследък нямам много време да спортувам, но когато ми се отвори такова, обичам да тичам в парка или да ходя на канго джъмпс. А във фитнеса обичам тежките и уморителни тренировки. Честно казано, в момента май повече залагам на секса, това е по-добрият вариант едновременно да оформяш тялото си и да се наслаждаваш на това, а не да се потиш във фитнес залата. Ха-ха...

- Кога за последно се изчерви от срам в леглото и каква беше причината?

- В леглото не се изчервявам... Ха-ха... Не ми се е случвало.

- Защо смяташ, че трябва да станеш Плеймейт?

- . Как беше девизът на издателите на Playboy!? "Веднъж плеймейт - завинаги плеймейт!" От участието си в конкурса ще извлека само позитивите, а дали аз ще се окича с короната - ще разберем на 7-и септември.

- Имаш ли някаква своя тайна тактика, когато съблазняваш мъжете? Как правиш така, че всички мачовци да се обръщат след теб?

- Всяка жена си има нейни тайни скрити номера, но аз не мисля, че правя нещо по-специално... Излъчването ми е такова... Усмивката, походката, очите - просто се появявам някъде и всички се обръщат, никога не оставам незабелязана и не ми е липсвало мъжко внимание.

- Петък вечер е, взела си си душ, сама си вкъщи, наливаш си питие... Какво е питието и кой идва след това у вас?

- Не обичам да оставам сама и не ми се случва. А още повече в петък вечер... Но ако трябва да развия този сценарий, питието със сигурност ще е вино (бяло или розе), а вечерта ще я прекарам с любимия ми мъж.

Ако искате красивата Кристина да спечели Мис Плеймейт - гласувайте за нея ТУК