Както всяка година и тази конкурсът "Мис Плеймейт" е сред най-горещите и коментирани светски събития в страната ни. Hotnews.bg ще ви представи всичките претендентки в продължение на няколко седмици, а изборът оставаме във вашите ръце. Днес ще ви запознаем с Михаела Тодорова. Можете да гласувате за нея ТУК. Вотът се събира до 1 ноември, не по-късно.

21-годишната Михаела е родена в Казанлък. Тя е модел на Плейбой още от 2018. Тогава не се престрашава да участва в Плеймейт, но след като получава пълна подкрепа от майка си и баща си, решава да стане част от конкурса тази година. Като малка мечтае да стана банкерка, за да брои пари. След време обаче Скарлет Йохансон става нейният идол и се появява мечтата да е добра актриса. Ето защо планира да запише и театрално училище.

„Смешното е, че днес парите изобщо не ме вълнуват. Даже често с улавям, че излизам някъде вечер и изобщо не се замислям имам ли пари дори да се прибера, камо ли за вечерта? Най-близките нейни планове са свързани със земеделие. Обещава, че ще показва как полага земеделски труд в Инстаграм канала си, за да бъде личен пример за това, как младите хора трябва да работят и да не се срамуват от усилията си. Вярва, че любовта на гей двойките е по-силна и стабилна в много отношения и дори са дори по-добри родители