Тя завършва текстилния техникум в Пловдив и планира да се занимава с мода и текстил в бъдеще. Но... след като се налудува по сцените. За сега тя е едно от палавите зайчета на финала на Мис Плеймейт, който предстои на 7 септември в Слънчев бряг.

Ако ти харесва Сабрина, Ето какво ни сподели тя дни преди голямото шоу:

- Как поддържа форма една секси жена като теб?

- Не правя нищо конкретно, за да поддържам формата си. Не се ограничавам от нищо и не спортувам. Всичко ми е заложено генетично.

- Кога за последно се изчерви от срам в леглото и каква беше причината?

- Никога не съм се изчервявала от срам в леглото!

- Защо смяташ, че трябва да станеш Плеймейт?

- Смятам, че трябва да стана Плеймейт, защото имам нужните данни. Смятам, че за да си носителка на титлата, е нужно не само да си красива, но и да си дръзка, интересна и различна. Аз съм всичко това.

- Имаш ли някаква своя тайна тактика, когато съблазняваш мъжете? Как правиш така, че всички мачовци да се обръщат след теб?

- Нямам тактика за съблазняване на мъже. Чувала съм много момичета да казват „всички мъже са еднакви“, но това според мен не е така. Всеки човек е различен... Всичко е усет и с всеки е различно. Никога не съм целяла всички мачовци да се обръщат към мен. Обикновено си насочвам вниманието само към един индивид.

- Петък вечер е, взела си си душ, сама си вкъщи, наливаш си питие... Какво е питието и кой идва след това у вас?

- Петък вечер, след душ единственият човек, когото съм викала, е доставчикът на пица само до вратата хаха :)