Едва месец след като се върна от Москва, където работи по седем фотосесии за руския пазар, родната моделка Марешка Глущук отново е там. Марешка продължава да жъне фурор в Русия и в момента отново е ангажирана със заснемането на няколко тематични сесии, сред които и реклама за местен бранд.


Моделът отново провокира с нещо шармантно, което никой в България не е правено до сега. Тя издаде, какво се случва на снимачната площадка, като качи снимки в Instagram профила си. момента моделката заснема уникални красиви кадри с едно от най-редките животни на планетата – бял тигър. Огромният хищник се казва Вайт и само на една година. Въпреки това има сериозен опит в шоубизнеса. Автор на сесията отново е руската фотографка Ирина Морозова, която преди няколко седмици засне моделката ни в нежна фотосесия с огромната мечка Стьопа.


„Обичам котките и снимките с тигъра бяха сбъдната мечта за мен.“, споделя Марешка, като допълва, че не е имало момент, в който да почувствала страх. Моделката разказва, че от първата им среща се е чувствала спокойна в компанията на Вайт. „Аз имам котка и знам, как да общувам с тях, независимо колко са големи. Позволи ми да го галя, дори ме близна по ръката, а по време на снимачния процес нямаше абсолютно нищо, което да притесни мен или екипа.“ Той тигърът също е харесал Марешка, тъй като собственикът му Михаил споделя, че за първи път фотограф успява да заснеме Вайт във фотосесия, в която моделът сменя цели четири визии. Най-впечатлена обаче Марешка остава от необятните сини очи на тигъра.