Катрин Апостова завършва СМГ. Докато снимаше това лято сесията си за Playboy пък, постоянно пътуваше до София за изпити в Университет по архитектура, строителство и геодезия. Приета е специалност .андшафтна архитектура. Признава си, че търси мъж, който прилича на Брад Пит. И да е богат! Ами, как да не я харесваме - момиче, което знае какво иска.

Ако и на вас ви харесва,

И за да ви стане още по-симпатична, ние се срещнахме с нея, за да й зададем няколко въпроса. Ето какво ни сподели тя:

-Здравей, как поддържа форма една секси жена като теб?

- Чрез правилна диета, таблетки за имунната система, режим на тренировки, задълбочено разсъждаване и позитивна умствена нагласа. Както знаете, здравият ум допринася за здраво тяло.

- Кога за последно се изчерви от срам в леглото и каква беше причината?

- По време на секса казах името на старата си любов.

- Защо смяташ, че трябва да станеш

- Защото съм уникална, фотогенична и интелигентна. Аз съм първата претендентка в конкурса, която е обучавана в елитни гимназии като НПМГ и СМГ и съм приета в престижния университет УАСГ със специалност .андшафтна архитектура. Мисията ми е да спечеля, за да инвестирам в образованието си, защото за мен познанието е движещата сила на Земята. Също така смятам, че съм роден лидер и имам желание да предам житейските си познания на тълпата и по този начин ще помогна на много хора да поемат в правия път и да действат сами. Хората имат свобода и трябва да я използват в своя полза.

- Имаш ли някаква своя тайна тактика, когато съблазняваш мъжете? Как правиш така, че всички мачовци да се обръщат след теб?

- Не играя роли, освен ако не желая да разкарам обожателите. За да впечатля някого, му доказвам, че аз съм не просто красива външност, но и притежавам красива и благородна душа. Привлека ли жертвата, мога да я задържа не само чрез секс. Те се влюбват в мисленето и характера ми. Когато се разделим, те или пропадат заради раздялата или животът им потръгва, защото са ме слушали и са осъзнавали на какво ги уча.

- Петък вечер е, взела си си душ, сама си вкъщи, наливаш си питие... Какво е питието и кой идва след това у вас?

- Зареждам вода с кодове, които привличат положителна енергия. Не каня хора в дома си. Това е свещено за мен място. Ако пожелая и съм потърсена, се виждам с приятеля ми. В противен случай си казвам молитвата и се унасям в сън.