По-малко от половин година, откакто секс бомбата Анита Димитрова и комикът Димитър Рачков официално признаха, че са двойка, двамата са пред раздяла, научи Avtora.com. След броени дни плеймейтката влиза в шестия сезон на „Фермата“ с амбицията да бъде финалист. Анита ще бъде затворена в стопанството дълго време, през което с Рачков няма да имат възможност да се виждат. Според авери на актьора обаче не само разстоянието ще ги разделя. Познавайки палавия и влюбчив нрав на красавицата, приятелите на тв водещия подозират, че Анита ще залитне по някой от фермерите в риалити шоуто.

„От продукцията са готови на всичко за рейтинг и нищо чудно да скалъпят гореща интрига покрай Анита и някой от участниците. Със сигурност една афера между гаджето на Рачков и мускулест мачо ще се отрази главоломно на гледаемостта на шоуто“, коментират в тв средите.

Самият Рачков също бил притеснен от решението на Анита да се впусне в предизвикателството. Той бил против и се опитал да я разубеди, но хонорарът, предложен от Иван и Андрей, надделял. Междувременно lupa.bg изчисли, че Анита Димитрова е само със 7 години по-голяма от сина на актьора, изчисли Lupa.bg. Знойната блондинка от Хасково е едва на 21 лазарника, а Димитър Рачков-младши е на 14 години.

"Всички се чудим какво намери Митко в Анита, освен външния вид. За какво ли си говорят, ако въобще си говорят?! Имат огромна възрастова разлика и най-вероятно интелектуална бездна помежду си. Малко са случаите с щастлив край за такива връзки", коментират от обкръжението на актьора.