Плеймейтката Жанета Осипова се намести в чуждо любовно гнездо. Веднага след като се завърна във „Фермата“, палавата блондинка застана между една от романтичните двойки в стопанството - на пилота Петър и стюардесата Ваня. Без да й мигне окото, Осипова започна да се натиска с авиатора. Действията й оставиха в ступор Ваня, която е влюбена до уши в Петър. Самият той прие целувките и прегръдките на Жанета видимо доволен.



Осипова се завърна във „Фермата“ с още три бивши участнички - художничката Антония, талисманът на „Левски“ Дана и адвокатката Милена. Четирите получиха шанса да се бият една срещу друга, за да останат в шоуто. След първия сблъсък си тръгна Дана, а след втория - Жанета. На прощаване тя отново се метна на врата на Петър, който я изпрати до портата.

Междувременно художничката Антония спретна сцена на ревност на любимия си Калоян, бясна, че президентският гвардеец прекарва твърде много време с певицата Поли Хубавенска в ратайската колиба. „Какво ми се правите на големи приятели вие двамата? Внимавай с тези приятелства!“, сплаши Антония охранителя.