В седмицата на любовта в предаването “Автограф” на телевизия "Планета" гостува Ариа. Певицата признава, че е влюбена, но не в мъж, а в музиката и в проектите си. Няма половинка до себе си в момента и цялата й любов, време и енергия посвещава на музиката и новите песни, които подготвя. “На 14 февруари ще бъда на участие и ще се забавлявам с моите фенове, с хората, които харесват музиката, която правя. Така че, подобаващо ще посрещна този празник - с любовта на феновете и моята към тях“.

Ариа казва, че винаги е себе си и най-вероятно това й помага да жъне успехи в кариерата. Според нея някои хора това ги дразни, на други им допада. Не знае дали е печеливша формула. “Много съм амбициозна и когато реша нещо, си гоня нещата. Радвам се, че проектите ми, особено последните два, много се харесаха и се надявам всеки следващ да е още по-успешен. Каквото зависи от мен го правя. А от там нататък всичко е късмет и Божа работа.”

Пред водещата Галя Димитрова певицата споделя, че е нов изпълнител и има нужда от песни и от собствен репертоар. Затова се старае да бъде по-продуктивна. Не знае с какво темпо трябва да се движи, но гледа горе-долу да е с едно и също. “Живеем във време, в което изпълнителите са много. Всеки пуска нови проекти. Затова е добре да си по-активен, защото иначе ще бъдеш по-трудно забележим. Всъщност е доста относително, зависи и от песните.

Може да пуснеш дадена песен и шест месеца да не ти трябва нищо ново.”Hotnews.bg припомня, че зад псевдонима Ариа се крие плеймейтката Мария Цветкова, която има син от бизнесмена Динко Динев.

източник и снимки: телевизия планета