Както всяка година и тази конкурсът "Мис Плеймейт" е сред най-горещите и коментирани светски събития в страната ни. HotNews ще ви представи всичките претендентки в продължение на няколко седмици, а изборът оставаме във вашите ръце. Днес ще ви запознаем с 20-годишната Виолета Кралева от София. Можете да гласувате за нея ТУК. Вотът се събира до 1 ноември, не по-късно!

Виолета Кралева е завършила професионална гимназия със специалност кино и аудиотехника, а в момента уча педагогика. Участва в много проекти, събития, свързани с бежанците в България и света, и е съпричастна към съдбата им, затова придава истинска стойност на световния мир.

Споделя, че приема тялото си като на изкуство и никога не е имала негативно мнение нито към списанието (Playboy), нито еротичната фотография. „Каква е разликата да си гол в списание или на плажа?“, разсъждава Вили. Харесва се и не би направила корекция по тялото си. След дълго колебание решава да участва в конкурса, когато получава пълната подкрепа на родители и приятелите.

Определя дома си като храм, в който мечтае да се върне след всяко свое пътуване, а семейството като най-голямата ценност. Това са и двете и най-големи мечти. Когато става въпрос за идеалния мъж ѝ се иска умът и спортът да вървят ръка за ръка Приема еднополовите връзки вярвайки, че е по-добре едно дете да има двама бащи или две майки, отколкото цял живот да е само.