Силиконът и естетичните корекции са тема номер едно в държавата през последните няколко дни, особено след избора на последната Мис България. Ето защо ние пък решихме да съберем три горещи зайчета, които ще се борят за титлата "Мис Плеймейт" само след седмица (финалът е на 28-ми ноември в Megami) и да ги попитаме "право куме в очи" какво мислят за естетичните корекции. Представяме ви Виолета, Брита и Даная, които захвърлиха дрехи и се показаха както майка ги е родила на корицата на родния Playboy:

- Здравейте, ще ми каже ли всяка една от вас какво е отношението й към естетичните корекции, които включват скалпел?

(Виолета) -.Всеки сам си избира, нямам нищо против просто не ми е дошло времето и не ми се налага! При мен всичко е естествено, нямам грам корекция! Красиви родители-красиви деца!

(Брита) - Нямам нищо против тях, когато са в рамките на естетичното.

(Даная) - Към козметичните корекции съм положително настроена, ако са в мярка. Трябва да има баланс и да се следват пропорциите на тялото, ако ще се променя нещо било то в лице или тяло. Радвам се, че в днешно време всяка жена може да промени нещо, което не си е харесвала. Жените правим корекции главно за свое душевно удовлетворение.

- А при вас всичко естествено ли е или имате някакви корекции?

(Брита) - Единствено съм подчертала устните си с хиалуронова киселина.

(Даная) - Корекции имам Единствено при бюстът ми!

- Казват, че минимализмът е новият максимализъм. В тази връзка – смятате ли, че малките гърди са по-красиви от големите?

(Виолета) - Смятам че всеки си има вкус,и смятам че зависи от тялото може да се определи бюста как стои!

(Брита) - Представата за женската красота е различна. Според мен размерът на гърдите трябва да подхожда на пропорциите на тялото.

(Даная) - Всъщност са прави. Смятам, че малките гърди вдъхват много повече красота, ако са в красива стегната форма. Ще се повторя пак, че трябва да има баланс. На грозна жена например, малките гърди могат да й бъдат в минус. (Хаха)

Виолета

- Значи залагате повече на естествена визия и все пак – никога ли не сте се замисляли за някакви по-сериозни подобрения?

(Виолета) - Да залагам на естественото и с това се отличавам. Да замисляла съм се за бюст точно, но първо смятам, че е редно да стана майка, да си кърмя децата и след това евентуално да го мисля!

(Брита) - Както казват хората: "Никога не казвай никога!"

(Даная) - Подложих се на операция на бюстът през 05. 2017г. Обмислях го доста години и реших, че щом искам големи гърди, ще си сложа.

Даная

- А смятате ли, че естествената красота ще се наложи като еталон в близкото десетилетие или ерата на силикона няма да отмине толкова бързо?

(Виолета) - Оооо, ерата на силикона едва ли ще отмине скоро! Нямам нищо против корекциите, просто на този етап от живота ми за моите 30 години изглеждам дори по-малка от повечето девойки!

(Брита) - Възприемането за красота се изменя във времето. Естествената красота винаги е била ценена,но ерата на силикона едва ли ще отмине.Лично аз не виждам нищо лошо в силиконовите форми,когато те карат една жена да се чувства красива и желана.

(Даная) - Мисля, че естествената красота вече се налага. Одобрявам корекциите по тялото, но да са в граница... корекции на лицето одобрявам, в случай че жената е в по-напреднала възраст и иска да изглежда добре.

- Коя част от тялото си харесвате най-много?

(Виолета) - Харесвам си всичко, но най-много в себе си харесвам усмивката!

(Брита) - Харесвам цялото си тяло. Ежедневно полагам усилия, за да се поддържам във форма, защото смятам, че сексапилът на жената е във финеса и нежните извивки на тялото й.

(Даная) - Не съм се замисляла... всичко си харесвам (цялата си структура).

*Запазили сме оригиналния словоред, за да не изгубим чара на интервюто!

Текст: Woman.bg