Златка Димитрова бе единствената от всички победителки на конкурса ''Мис Плеймейт'', която уважи 10-годишнината на мъжкото списание.

Нито една от останалите изкусителки не уважи партито на ''Playboy''. Липсваха и редица ВИП персони и модели, причините за което останаха неизвестни.

Кръглата годишнина бе пренебрегната и от редица красавици, позирали на корицата на списанието.

Сред присъстващите бе Славена Вътова, която бе на челото на януарския брой на списанието. Ники Кънчев, Христо Сираков, Емил Кошлуков, Любен Дилов-син и Денис от ''Ахат'' също уважиха скучното парти. Наскоро разделилата се със съпруга си Асдис Ран не пропусна да блесне на рождения ден на мъжкото списание, пише kliuki.bg.

Най-голямата атракция на вечерта бе певицата Аксиния, която събра мъжките погледи върху себе си и разнообрази иначе скучната обстановка. Красавицата се появи в разголен тоалет, който прикова всички погледи върху нея. Гърдите на певицата почти изскачаха от роклята й, а цепката разкриваше стройните й крака. Може да се каже, че Аксиния беше черешката на тортата.

Гостите на партито бяха толкова отегчени, че дори изпълненията на Мария Илиева и Любо не успяха да повдигнат настроението им.

В обобщение може да се каже, че партито по случай 10-годишнината на списание ''Playboy'' в претърпя пълен провал.

Снимки: Bulphoto