Провокативните красавици, които този сезон са още по-дръзки дадоха откровено интервю пред „Съпругите“ Мая и жени по Нова телевизия.

Сексапилните моделки Алекс Йорданова, Дарина Гиздова и Ирина Рашева единодушно споделиха, че актьорът Асен Блатечки е най-привлекателния мъж за тях, пишат от hotarena.net.

И докато секс бомбите въздишат по мускулестия мачо, той избра да зарадва с вниманието си своя колежка. Която според запознати е двойно по-голяма от него.

Говори се, че 23-годишната актриса Ива Палазова съвсем е омаяла звездата от „Стъклен дом“. 41-годишния актьор дори я уредил в бургаския драматичен театър „Адриана Будевска“.

Дългокосата пловдивчанка е от класа на Стефан Данаилов и току–що се е дипломирала, но вече жъне успехи. Тя получи главната женска роля в новия спектакъл на Блатечки „За Господ–забранено“ на Мартин Макдона.

Въпреки че Блатечки категорично отрича да има връзка с младата си колежка, според мнозина двамата са гаджета.

Папараци дори щракнали двойката да си разменя нежности докато пътува заедно. „Защо не вози Илка Зафирова до морето, ами точно тази красавица? Очевидно е, че има нещо”, шушукат в актьорската гилдия, пишат от „Всеки ден“.