В деня на отварянето на заведенията в понеделник социалните мрежи се напълниха със снимки на пълни и празни чинии, чаши с наздравици и усмихнати звезди. Първа с резервация се сдоби Нора Недкова, която вече официално може да седне в ресторант. Плеймейтката на няколко пъти бе принудена да се поддаде на изкушението и да плати и за нощувка само и само да хапне вкусна храна в ресторант на известен столичен хотел.

Сега вече всичко е легално. Освен че сподели какво точно и къде хапва, Норчето е категорична: "Отсега нататък всичко ще бъде наред, защото лошото вече ми омръзна!" Друга нейна колежка Жанета Осипова още посред бял ден отскочи до любимия си ресторант заедно с коафьора Ивайло Колев. Двамата побързаха да се похвалят с менюто, което са си избрали, и да признаят, че най-накрая се чувстват свободни. Голяма част от ресторантите се превърнаха и в своеобразни барове.

Освен с храна по случай края на тримесечната пауза те надуха музиката. Танците около масите, които са присъщи за кръчмите, бяха обичайна гледка и в елитните столични заведения. Маги Джанаварова показа кадри от купона по време на вечеря. Талантливата певица не успя да сдържи желанието си за танци и стана да се поразкърши до масата, на която вечеря заедно с Джей Джей и още няколко техни дружки.

Глория Петкова също побърза да организира вечеря извън дома. Моделката остави дъщеря си вкъщи и се отдаде на дегустация на вкусни ястия в ресторанта на Белослава. Младата майка дори запали цигара пред заведението от кеф.

източник:България днес