Палава плеймейтка преследва фолкпевеца Кoнстантин. Русокосата сексбомба Миглена Игнатова точи лиги по звездата в тазгодишното издание на шоуто "Като две капки вода".

От известно време насам цицорестата бамбина прави всякакви опити да омае женения мъж. Миглена много често може да бъде забелязана в дискотеката на Коцето в Студентски град.

Мацето е на 23 години и нашумя покрай последния конкурс "Мис Плеймейт". Миглена се слави като една от малкото плеймейтки, която е напълно естествена и няма нито една пластична операция.

Не е ясно дали блондинката е успяла да оплете Коцето в мрежите си и да го вкара в леглото. Със сигурност тя все пак е скъсила доста дистанцията с чалгария, видяха от "България Днес". Доказателство за това е и снимка на двамата, на която моделката гушка Кoнстантин в тъмно сепаре. Миглена е облечена предизвикателно с хипер къса поличка и ботуши, високи до над коляното. Пред подпийналата двойка на масата се разливат марково уиски и енергийни напитки. Мигленчето е получила огромен букет от шарени рози.

"Мъжът трябва да е умен и с чувство за хумор. Размерът е от значение до някъде, зависи колко е разботлив", споделя Игнатова. В профила си във фейсбук тя е написала: Аз съм необвързана, а ти трябва да си убийствено готин, за да промениш това".

Любопитно е, че атрактивната плеймейтка е работила и като учителка в детска градина. Тя е от град Севлиево, където завършва Професионалната гимназия по транспорт и машиностроене.